Szállítás és garancia

GLS FUTÁRSZOLGÁLAT

Csomagjainkat a GLS Futárszolgálat szállítja ki Önnek! Az egyik legnagyobb, és legmegbízhatóbb a hazai piacon, éppen ezért esett rájuk a választásunk. Csomagokat megbízható átfutási idővel szállítják ki a kedves vásárlóknak!

A csomag kézbesítésének ideje 2-3 munkanap, amennyiben a termék raktáron van. Beszállítás, vagy készlethiányos termék esetén kérem érdeklődjön!

A szállítás díja 1500 Ft.

Visszaküldés menete

Kérem a számlán található címre küldj vissza a terméket, hibátlan, nem használt állapotban. A csomagon tüntesse fel nevét, címét, bankszámlaszámát, ahova vissza tudjuk utalni a termék vételárát. Minden a termék visszaérkezése után történik. A visszaküldés költsége a vevőt terheli, azt megtéríteni nem tudjuk. 14 nap áll rendelkezésre a visszaküldésre az átvétel napjától számítva. A visszaküldés egy írásos nyilatkozat kitöltésével történik.

Termék visszaküldés esetén, utánvétes csomagot nem áll módunkban elfogadni!

Pénzt postai úton nem áll módunkban visszaküldeni, csak bankszámlára visszautalás opció lehetséges. Amennyiben  a bankszámlaszám hiányzik, ebben az esetben rózsaszín átutalásos csekken tudjuk visszajuttatni a vételárat, viszont ilyenkor a rózsaszín csekk feladási költsége levonásra kerül a vételárból.

Ha sérült csomagot vesznek át, kérem azonnal jelezze felénk valamelyik elérhetőségünkön! Ennek elkerülése érdekében átvételkor ellenőrizze a csomag épségét, amennyiben sérülést vél felfedezni, kérem ne vegye át a terméket.

Amennyiben bármilyen kérés/kérdés adódik a szállítással kapcsolatban, azt a megrendelésnél a megjegyzés rovatban szíveskedjen feltüntetni.

Megrendelés lemondására a megrendelés napján van csak lehetőség, ezt kérem jelezzen e-mail címünkön.

Sikertelen kézbesítés esetén szerződésszegés valósul meg a vásárló részéről. Ebben az esetben a szállítási, visszaküldési költségre a webáruház igényt tarthat, amit a vásárlónak kell megfizetnie.

Köszönjük figyelmét, amennyiben bármilyen kérdése lenne, kérem keressen minket!